Следвайте Гласове в В сряда Китай обеща по-силно партньорство с Русия,

...
Следвайте Гласове в В сряда Китай обеща по-силно партньорство с Русия,
Коментари Харесай

AN: Китай подкрепя Путин, докато напрежението около войната се покачва

Следвайте " Гласове " в 
В сряда Китай даде обещание по-силно партньорство с Русия, а президентът на Съединени американски щати Джо Байдън събра съдружниците от НАТО в Източна Европа на фона на възходящото световно напрежение преди годишнината от нашествието на Москва в Украйна.

Президентът Владимир Путин съобщи на голям държавно проведен родолюбив протест в Москва, че Русия се бори за своите " исторически " земи в Украйна, а нейните бойци " се борят героичен, самоуверено, безстрашно - ние се гордеем с тях ".
В Украйна минаха на онлайн учебни занятия до края на седмицата заради опасения от усилване на съветските ракетни офанзиви година след нашествието от 24 февруари.
 

 

Китайският външен министър Ван И, най-високопоставеният китайски чиновник, посетил Русия след нашествието, съобщи на Путин, че Пекин е подготвен да укрепи връзките. Времето на рецесия изисква от Русия и Китай " непрестанно да задълбочават нашето всеобхватно стратегическо партньорство ", сподели той.
Путин съобщи, че чака с неспокойствие визитата на китайския президент Си Дзинпин в Москва и задълбочаването на партньорството. Очаква се Си да произнесе " тирада за мира " в петък, само че Киев твърди, че не може да се приказва за мир, до момента в който съветските войски са в Украйна.
" Тази непровокирана и незаконна съветска война против Украйна, Европа и демократичния свят би трябвало да завърши с прочистването на цялата украинска земя от съветската окупация и със солидни гаранции за дълготрайната сигурност на нашата страна, цяла Европа и целия свят ", съобщи президентът Володимир Зеленски.
Русия би трябвало да стартира военни учения с Китай в Южна Африка в петък и изпрати фрегата, оборудвана с хиперзвукови крилати ракети от ново потомство.
Руската експанзия в Украйна е трансформирала обстановката със сигурността в Европа, съобщи полският президент Анджей Дуда на среща във Варшава на деветте източни членки на НАТО. Байдън съобщи, че Вашингтон е решен да пази всеки сантиметър от територията на алианса.
" Вие сте предната линия на нашата групова защита ", съобщи президентът пред срещата на върха на страните, които се причислиха към западния боен алианс, откакто бяха в съюз с Москва по време на Студената война.
Повечето от тях в този момент са измежду най-силните поддръжници на военната помощ за Украйна и в взаимна декларация приканиха за наличие на НАТО на източния ѝ фланг.
Байдън съобщи, че нашествието е сложила света на тестване, само че Вашингтон и неговите съдружници са посочили, че ще пазят демокрацията. Той отхвърли изказванието на Русия, че Западът се стреми да управлява или унищожи Русия, и упрекна Москва в закононарушения против човечеството.
Източник: 
 
 
 
 
24 Фев 2023824 Фев 20235923 Фев 2023312623 Фев 202387923 Фев 2023102723 Фев 20231474КоментариДелта23 Фев 2023 14:59ч.
Защо " Демокрация " стартира да звучи като " Демонокрация "?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати че тя от 30 години23 Фев 2023 15:01ч.
по този начин си звучи
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Евро Джендар23 Фев 2023 15:06ч.
Слава на Русия
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ввв23 Фев 2023 15:24ч.
Слава на Русия! Дано ни отърве за повторно, тъй като трети няма да има.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати За трети, за трети път ще ни отърват братушките.23 Фев 2023 15:28ч.
Слава на Россията.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Китайците доста прелестно тролят нашите пАртнери от САЩ23 Фев 2023 15:40ч.
Китай има право да изпрати каквото си желае оръжие на Русия във войната им против НАТО. Подкрепата на Китай за Русия би трябвало да подхожда на количеството оръжие, продадено от Съединени американски щати на Тайван. Така че, господин Путин, тук има азбучник от оръжия, в който може да сте заинтригуван. Плащането може да е под формата на отстъпки в цената на газа. Цялата нишка: https://twitter.com/zhao_dashuai/status/1628025723297341441
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати MarlboroMan23 Фев 2023 15:42ч.
няма да дочакате
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ще гледаш какво става от Белене23 Фев 2023 17:07ч.
Ако имате телевизия там де.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ще имат.23 Фев 2023 17:15ч.
В Димитровската стая.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Исторически съветски земи! Браво!23 Фев 2023 15:50ч.
Право куме в очите!....... американците да го.....!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Толкова налудничаво звучи, щели да пазят демокрацията!23 Фев 2023 15:53ч.
А демокрацията от дълго време е мръсна дума, дума синоним на войни, безпорядък, безумия! Не на " крилатата " народна власт!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Платон и Аристотел23 Фев 2023 22:39ч.
Платон и Аристотел са презирали демокрацията.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ПанАм23 Фев 2023 20:09ч.
Запада свърши парите, свърши патроните, света се сплотява против тях. Не си правете илюзии - единственото им избавление е световна война. Това и приготвят. Ще бъдат изтрити от лицето на земята, само че си мисля, че няма да ни се размине този път.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати такава е логиката на събитията24 Фев 2023 2:04ч.
Здравият разсъдък е задължен да планува подобен процес на нещата. Китай няма различен избор, с изключение на да поддържа Русия
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати подобен съюз значи отсрочване на нуклеарната война, само че завършек на Америка24 Фев 2023 2:11ч.
Русия не е доста щастлива от такава поддръжка, само че също няма различен избор. Тази поддръжка и е нужна и тя е подготвена да заплати цената за това. Познавайки китайците, цената ще е солена за дълги години напред. Дали ще бъде сладководен запас или част от Сибир, ще узнаем след години. Но залогът е доста огромен. На мястото на американците, доста бих се тормозил.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Амин24 Фев 2023 2:19ч.
При нуклеарна война, хипотетично Съединени американски щати биха могли да имат някакви съмнителни минимални шансове за отчасти оцеляване, само че при съюз на Китай и Русия, никакви. Срещу най-голямото население, най-голямата стопанска система, най-силните армии, най-голямата територия, най-големите естествени и енергийни запаси на планетата, Съединени американски щати са едно дребно джудженце (нещо като военачалник Атанасов).
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съветски " избавител " 24 Фев 2023 2:40ч.
Китай освен има различен избор, само че и го демонстрира, в това число днес-на общото заседание на Организация на обединените нации с внушително болшинство е призната резолюция във връзка първата година от съветската експанзия против Украйна, в която членовете на международната организация остро осъждат дейностите на Москва. Приятелчетата на Рашистка Фашагия, без значение от пропагандната тирада на мазния Небензя по какъв начин хората по света осъзнавали и подкрепяли РФ, са единствено 6(шест)-Беларус, Сирия, Мали, Северна Корея, Еритрея и Никарагуа. Китай се въздържа, 141 страни срещу нашествието на Рашистка Фашагия в Украйна https://img.dnevnik.bg/shimg/zx780_4453449.jpg
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани23 Фев 202363307 Фев 2023161220 Фев 2023347018 Фев 20231108
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР